Een gedachte over “De laatste nacht

  1. Mijn vrouw Bea Bahlmann-Jacobs geboren op Sumatra is aan kanker gestorven hier in Canada . Ze maakte van onze familie 5 kinderen en 11 kleinkinderen een hechte familie. Na onze 5 kinderen paste we ook nog voor 20 jaar op 7 van de kleinkinderen. Haar laatste maanden iedere avond waren er 20 man in huis , ze lag in bed in de woonkamer en schoonzoon zat te kaarten met 5 kleinkinderen en ik naast haar bed. ze hield zo veel van haar familie. De laatste week was ze bijna helemaal comatose maar iedere dag kwam de familie naar moeder en Oma . & van de kleinkinderen die er nog 5 iedere dag hier naar school gingen.. de laatste morgen om 9 uur, de nurse zei tegen mij,” wil je naast haar liggen het zal niet lang meer duren “. Heb ik gedaan naast haar achter haar met mijn borst tegen haar rug. . ik voelde het moment dat ze haar laatst adem inademde en toen niet meer. Ik ben erg doof zo horen kom ik haar niet horen of ze ademde de laatste keer was 19 tellen er tussen. Twee van de kleinkinderen 6 en 9 zaten naast haar bed hielden ieder een hand vast. twee van mijn kinderen aaide haar voeten. en zo is ze gestorven. Ik dacht naderhand hoe weet de nurse dat . Maar toen dacht ik Ze haalde oxigen slang weg net van te voren.. 20 minuten na haar overlijden was iedereen daar 22 man sterk. Haar sterven was niet morbid het was eigenlijk beautifull, het zou haar erg blij hebben gemaakt. Na bijna 9 jaar na haar overlijden komt de hele familie nog altijd samen , voor alle kerst en feestdagen en ook verjaardagen. nu over de 30 man samen ook nog 4 achter kleinkinderen. Ik ben ondertussen 84 . In Canada met haar ziekte was ze thuis . Doctor , Nurses van de palitive care kwamen aan huis en ook bed en al die dingen geen costen. alles was vrij. zo geen worry. We hebben prachtige herinneren aan Bea/ Mom/ Oma de best Indo in de werled. Ik woon in Pickering by Toronto in Ontario Canada en ben geboren in Steenbergen Noord-Brabant. Groetjes Hank Bahlmann

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s